Telefoon

06 – 4444 3047
info@topmaatcoaching.nl

Tjarda Hoekstra

LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor

Individuele coachtrajecten

Individuele maatwerk trajecten gericht op het hervinden van focus, energie, zin, richting, regie en vertrouwen in eigen kunnen. Deze trajecten kunnen ingezet worden ter voorkoming van een burn-out, of ter versterking na een burn-out.

In opleidings- en werksituaties worden deze trajecten vaak vergoed, aangezien ze in sterke mate bijdragen aan persoonlijk- en professioneel leiderschap en ze leiden tot meer bevlogenheid, een groter psychologisch kapitaal en een toename in duurzame inzetbaarheid.

Deze trajecten zijn compact en krachtig en kunnen vrijwel direct van start gaan.
Er zijn dus geen wachttijden!

Vraaggerichte teambegeleidingen

Ook in teams kan uitputting, cynisme en een afnemend zelf- en onderling vertrouwen spelen. Vaak wordt gedacht dat de werkdruk hierin de grootste veroorzaker is. Dat is echter slechts ten dele zo. Pas wanneer er te weinig toegang is tot verschillende interne en externe hulpbronnen wordt werkdruk een probleem. 

Daarom werkt de aanpak gericht op het hervinden van drijfveren, waarden en bronnen zo goed. In de basis willen we allemaal gehoord en gezien worden en kunnen we beter tegen stress wanneer we ons gesteund voelen, wanneer we vertrouwen hebben in eigen kunnen en we het gevoel hebben dat wat we doen zinvol en bijdragend is. Vaak blijkt ook dat we alle kennis en vaardigheden om succesvol samen te werken al in huis hebben en dat de grootste uitdaging er in zit om dit te herkennen en uitvoerbaar te maken.

Deze begeleidingen zijn altijd op maat gemaakt en gaan uit van de vragen en veranderwensen die door de teamleden in samenspraak met hun manager en Tjarda zijn geformuleerd.

Wil jij in alle rust onderzoeken

Wil jij in alle rust onderzoeken

hoe je ook de komende jaren gezond en met plezier kunt blijven werken?

LVSC-N
STIR-PNG
topmaat-logo.png

Tjarda Hoekstra
LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor
info@topmaatcoaching.nl
06 – 4444 3047
KvK nr: 56616805

© 2022 TOPmaat Coaching.

Search