Telefoon

06 – 4444 3047
info@topmaatcoaching.nl

Tjarda Hoekstra

LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor

Individuele coachtrajecten

Individuele maatwerk trajecten gericht op het hervinden van focus, energie, zin, richting, regie en vertrouwen in eigen kunnen. Deze trajecten kunnen ingezet worden ter voorkoming van een burn-out, of ter versterking na een burn-out.

In opleidings- en werksituaties worden deze trajecten vaak vergoed, aangezien ze in sterke mate bijdragen aan persoonlijk- en professioneel leiderschap en ze leiden tot meer bevlogenheid, een groter psychologisch kapitaal en een toename in duurzame inzetbaarheid.

Deze trajecten zijn compact en krachtig en kunnen vrijwel direct van start gaan.
Er zijn dus geen wachttijden!

Vraaggerichte teambegeleidingen

Ook in teams kan uitputting, cynisme en een afnemend zelf- en onderling vertrouwen spelen. Vaak wordt gedacht dat de werkdruk hierin de grootste veroorzaker is. Dat is echter slechts ten dele zo. Pas wanneer er te weinig toegang is tot verschillende interne en externe hulpbronnen wordt werkdruk een probleem. 

Daarom werkt de aanpak gericht op het hervinden van drijfveren, waarden en bronnen zo goed. In de basis willen we allemaal gehoord en gezien worden en kunnen we beter tegen stress wanneer we ons gesteund voelen, wanneer we vertrouwen hebben in eigen kunnen en we het gevoel hebben dat wat we doen zinvol en bijdragend is. Vaak blijkt ook dat we alle kennis en vaardigheden om succesvol samen te werken al in huis hebben en dat de grootste uitdaging er in zit om dit te herkennen en uitvoerbaar te maken.

Deze begeleidingen zijn altijd op maat gemaakt en gaan uit van de vragen en veranderwensen die door de teamleden in samenspraak met hun manager en Tjarda zijn geformuleerd.

Tarieven

 

Tarieven individuele coaching

Voor opdrachtgevers wordt het zakelijke tarief van 150 euro exclusief BTW per consult in rekening gebracht.

Het particuliere tarief is 115 euro inclusief BTW per consult.

Daarvoor krijgt u een consult met een duur van 1 tot 1,5 uur in mijn coach- of supervisieruimte in Assen, of in de buitenlucht in de buurt van Assen.

Wanneer er tussentijds kortere online gesprekken (30-45 minuten) plaatsvinden worden deze verrekend als halve consulten.

Eventueel gereden kilometers worden verrekend à 0,40 euro/km.

 

Tarieven supervisietrajecten

Supervisie is vaak te financieren vanuit het scholingsbudget.

Supervisietrajecten bestaan uit een vooraf afgesproken aantal bijeenkomsten. Bij supervisie wordt gewerkt met reflectieverslagen en werkinbreng die voorafgaand aan de bijeenkomsten worden doorgenomen door zowel de supervisanten als supervisor. Daarom is er naast de directe tijd ook sprake van enige indirecte tijd. In de onderstaande opsomming reken ik 10 minuten per reflectie per persoon per bijeenkomst.

Totale kosten per traject:

10 bijeenkomsten met 2 supervisanten (duur per bijeenkomst 1,5 uur)     = 2750 euro excl. BTW

10 bijeenkomsten met 3 supervisanten (duur per bijeenkomst 2,0 uur)    = 3750 euro excl. BTW

10 bijeenkomsten met 4 supervisanten (duur per bijeenkomst 2,5 uur)   = 4750 euro excl. BTW

Omgerekend kost zo’n traject per persoon tussen de 1375 euro excl. BTW en 1187,50 euro excl. BTW per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Tarieven team- en intervisiebegeleidingen

Bij team- en intervisiebegeleidingen wordt een offerte op maat overlegd.

Wil jij in alle rust onderzoeken

Wil jij in alle rust onderzoeken

hoe je ook de komende jaren gezond en met plezier kunt blijven werken?

LVSC-N
STIR-PNG
topmaat-logo.png

Tjarda Hoekstra
LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor
info@topmaatcoaching.nl
06 – 4444 3047
KvK nr: 56616805

© 2024 TOPmaat Coaching.

Search