Telefoon

06 – 4444 3047
info@topmaatcoaching.nl

Tjarda Hoekstra

LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor

Hoe heerlijk zou het zijn als je jezelf en anderen kunt versterken, zodat je een sfeer kunt creëren waarin vertrouwen, optimisme en betrokkenheid de boventoon voeren en iedereen het beste in zichzelf aanspreekt?

Hart voor zorgprofessionals biedt hierin handvatten door haar kennis te delen en gebruik te maken van de positieve psychologie, de empowermentbenadering en de verbindende communicatie.

Hoe?

  • Tijdens het bespreken van coachvragen richten we de aandacht bewust op positieve ervaringen en onderzoeken we hoe deze ervaringen bij kunnen dragen aan jouw welbevinden en persoonlijke- en professionele groei.
  • Door op een accepterende, erkennende en zelfs liefdevolle manier om te gaan met negatieve ervaringen, ontdek je hoe je ook van deze ervaringen kunt leren.

Uitkomsten

Je leert om de aandacht te richten op wat optimistisch stemt en vertrouwen geeft en je brengt jezelf in een positieve mindset en groeimodus.

Deze mindset maakt je onafhankelijker, authentieker en vrijer in jouw keuzes en voorziet in het zelfvertrouwen en de veerkracht die je nodig hebt bij het omgaan met tegenslagen en uitdagingen.

Het wordt mogelijk om, ook in omstandigheden die veel van je vragen, compassievol verbonden te blijven met jezelf en anderen. Energielekken verdwijnen en de hoeveelheid (levens)energie neemt toe.

topmaat-logo.png

Tjarda Hoekstra
LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor
info@topmaatcoaching.nl
06 – 4444 3047
KvK nr: 56616805

© 2024 TOPmaat Coaching.

Search