Telefoon

06 – 4444 3047
info@topmaatcoaching.nl

Tjarda Hoekstra

LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor

Missie: Minder stress, meer mens

Wanneer je chronisch veel stress ervaart en weinig toekomt aan ontspanning kom je in een continue staat van paraatheid terecht. Dit leidt tot verhoogde prikkelbaarheid, emotionele labiliteit en afnemende energie. Gevolg is machteloosheid, controleverlies en het gevoel geleefd te worden. 

Je raakt langzamerhand het contact met jezelf en anderen kwijt. Chronische stress zonder herstelmogelijkheden werkt daarmee ontmenselijkend.

Wat je op zo'n moment nodig hebt is:

  • even geen druk en verantwoordelijkheden
  • steun en begrip

en...... iemand die je begeleid in het hervinden van:

  • focus, zodat je overzicht houdt
  • innerlijke rust, zodat je niet op alles hoeft te reageren
  • vertrouwen in eigen kunnen, zodat je regie kunt nemen en houden

Met die focus, innerlijke rust en het vertrouwen kun je stapsgewijs belemmeringen opheffen, vitaliserende keuzes maken en groeien in kracht en energie.

Ik begeleid je op zo'n manier dat je al vrij snel zicht krijgt op je eigen bewegingsruimte en groeimogelijkheden. Daardoor kun je de regie nemen in je eigen herstel, wat een enorme boost geeft aan jouw zelfvertrouwen en kracht. Hierdoor wordt het mogelijk om levensverrijkende keuzes te maken. Je voelt je weer verbonden en betrokken bij jezelf en bij dat wat waarde voor je heeft. De balans tussen werk en privé verbetert en zowel op het werk als thuis ben je weer volledig beschikbaar en aandachtig aanwezig.

Visie

Mensen hebben een groot zelfhelend vermogen en ze zijn veerkrachtig en vindingrijk. Ze hebben beschikking over een unieke set aan krachtbronnen die, zelfs onder moeilijke omstandigheden, aangesproken kunnen worden.

Ik begeleid mensen die vast (dreigen te) lopen in het verkennen, toegang krijgen en inzetten van die krachtbronnen om zo op eigen kracht uit het dal te klimmen, levensverrijkende keuzes te maken en stappen te zetten in de goede richting.

Daarmee lever ik een positive bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid, het functioneren en het werkplezier van mensen die op hun beurt weer anderen enthousiasmeren en motiveren om hetzelfde te doen.

Waarden

Integriteit, toewijding, authenticiteit, verbondenheid.

Coachstijl

Het focus in de coach gesprekken ligt op veranderwensen, op eerdere successen, op talenten, capaciteiten, positieve intenties, verlangens, drijfveren en gewenste uitkomsten. Daarbij faciliteer ik in het aanspreken van het zelfhelende vermogen.

Wil jij

Wil jij

weer toegang krijgen tot je eigen bronnen en kracht?

LVSC-N
STIR-PNG
topmaat-logo.png

Tjarda Hoekstra
LVSC registercoach
LVSC erkend supervisor
info@topmaatcoaching.nl
06 – 4444 3047
KvK nr: 56616805

© 2024 TOPmaat Coaching.

Search